محمد حیدری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در گفتوگو با تسنیم از شهادت ۴ فرزند برومند و دلاور استان بوشهر در پی حمله نیروهای آمریکایی به جنوب کشور خبر داد.
وی ضمن ابراز تسلیت و تبریک به مردم غیور و شهیدپرور استان بوشهر، اظهار داشت: در اثر حمله جنایتکارانه آمریکا و همدستانش، ۴ تن از بسیجیان جانفدا استان بوشهر که از شهرستانهای دیر و دشتستان بودند، به شهادت رسیدند و تعدادی نیز در این حادثه مجروح شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: مهدی بحرانی، حسین صالحنژاد و حسن مومنی از شهرستان دیر و محمدجعفر رادبوی از شهر وحدتیه شهرستان دشتستان در این حمله به شهادت رسیدند.
حیدری افزود: مراسم تشییع این عزیزان عصر روز جمعه ۱۳ شهریور ماه، از میدان امام حسین شهر دیر تا میدان شهرداری برگزار خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به مراسم تشییع شهید رادبوی در شهرستان دشتستان تصریح کرد: مراسم تشییع این شهید در شهر وحدتیه، عصر جمعه فردا ساعت ۱۷ در مسیر گلزار شهدا وحدتیه برگزار میشود.