پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /شهريور /۱۴۰۵
Friday 04 September 2026
کد خبر:۱۰۶۴۲۰۸
۱۹:۱۸
۱۴۰۵/۰۶/۱۳

مرد ۶۵ ساله در کوه بانکول ایوان جان باخت

مرد ۶۵ ساله در کوه بانکول ایوان جان باخت
 مرد ۶۵ ساله بر اثر عارضه قلبی ـ تنفسی در بلندی‌های «بانکول» شهرستان ایوان جان خود را از دست داد و کوشش نجاتگران هلال‌احمر و عوامل اورژانس برای نجات وی نتیجه‌ای نداشت.
۱۹:۱۸
۱۴۰۵/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام روز جمعه در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: در پی اعلام گزارشی مبنی بر بروز عارضه قلبی و تنفسی برای یک مرد ۶۵ ساله در کوه بانکول ایوان تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات منطقه به محل حادثه اعزام شد.

حمزه محمدی‌مقدم افزود: پیش از رسیدن تیم‌های امدادی هلال‌احمر و عوامل اورژانس به محل، این فرد بر اثر عارضه قلبی ـ تنفسی جان خود را از دست داده بود.

او ادامه داد: نجاتگران هلال‌احمر و عوامل اورژانس پس از دسترسی به فرد، کار‌های لازم برای احیای قلبی ـ ریوی و بازگرداندن علائم حیاتی وی انجام دادند که این کوشش‌ها نتیجه‌بخش نبود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام گفت: پس از پایان عملیات، نجاتگران هلال‌احمر پیکر فرد جان‌باخته را از بلندی‌های کوهستان به پایین منتقل و به عوامل اورژانس حاضر در محل تحویل دادند.

روز‌های آغازین شهریور جاری نیز حفر تونل در شهرستان بدره باعث مسمومیت و مرگ سه نفر ناشی از استنشاق گاز‌های سمی شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha