کد خبر: ۱۰۶۵۰
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۲:۱۶

پایگاه اینترنتی ، قربانی مرگ آزادی

آفتاب‌‌نیوز :  دكتر "محمد المساري" در پايگاه اينترنتي خود حمله‌هاي انتحاري در اسرائيل و عراق را تاييد مي‌كرد.

فعاليتهاي اين ناراضي عربستاني مقيم انگليس پس از بمب‌گذاريهاي اخير لندن كانون توجه مطبوعات و محافل سياسي قرار گرفته بود و برخي احتمال اخراج او از انگليس را مطرح كردند.

المساري ‪ ۵۸‬ساله گفت كه خود تصميم به تعطيلي پايگاه اينترنتي خويش گرفته است اما در عين حال اضافه كرد كه پايگاه اينترنتي او قرباني مرگ آزادي بيان شده است.

وي همچنين راديويي عرب زبان با عنوان "التجديد" را اداره مي‌كند كه پخش برنامه‌هاي آن خشم رياض و برخي نمايندگان مجلس عوام انگليس را برانگيخته است.

المساري در سال ‪ ۱۹۹۴‬ميلادي به انگليس پناهنده شده بود.

چند نماينده مجلس عوام انگليس هفته گذشته در اعتراض به فعاليت راديو التجديد عنوان كردند كه اين راديو شنوندگان خود را به جهاد عليه سربازان انگليسي در عراق ترغيب مي‌كند.

آنان از مقامهاي دولت انگليس خواستند المساري را از اين كشور اخراج كنند.

پس از بمب‌گذاريهاي لندن موضوع اخراج افرادي كه فعاليت افراطي دارند و نيز كساني كه از تروريسم حمايت مي‌كنند از انگليس، به بحث داغ مطبوعات و محافل سياسي اين كشور تبديل شده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین