پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /شهريور /۱۴۰۵
Wednesday 09 September 2026
کد خبر:۱۰۶۵۰۵۶
۱۳:۲۲
۱۴۰۵/۰۶/۱۸

خط‌ونشان مهاجری برای لیگ یک با شکست پرسپولیس

رضا مهاجری
شاگردان رضا مهاجری توانستند از آخرین بازی تدارکاتی خود قبل از شروع فصل، برنده خارج شوند.
۱۳:۲۲
۱۴۰۵/۰۶/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

تیم فوتبال یارس جنوبی جم در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از آغاز فصل جدید مسابقات، موفق شد با نتیجه ۲ بر یک تیم پرسپولیس را شکست دهد. البته قرمز‌های تهرانی در این بازی با ترکیبی از بازیکنانی که در بازی شب گذشته مقابل ذوب‌آهن حضور نداشتند و بازیکنان تیم جوانان خود این بازی را آغاز کردند و در ادامه به دلیل کمبود بازیکن دو نفر از تیم پارس جنوبی به ترکیب پرسپولیس آمدند.

در این دیدار که در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی جمی‌ها انجام شد، پارس جنوبی نیمه اول را با نتیجه یک بر صفر به حریف واگذار کرد، اما شاگردان رضا مهاجری در نیمه دوم با نمایشی بهتر و تهاجمی، جریان مسابقه را تغییر دادند و موفق شدند با به ثمر رساندن دو گل، پیروزی ارزشمند و روحیه‌بخشی را به دست آورند. سعید زارع و یونس دلفی گزانان یارس جنوبی جهم در این مسابقه بودند.

این دیدار آخرین بازی تدارکاتی یارس جنوبی جهم پیش از آغاز فصل جدید بود تا اینطور به نظر برسد که تیم با آمادگی و انگیزه بالا، خود را برای شروع رقابت‌های رسمی آماده کرده است.

طبق برنامه اعلام شده، پارس جنوبی با هدایت رضا مهاجری در اولین هفته فصل جدید لیگ آزادگان در جم میزبان جزیره قشم است. مجتبی جباری روی نیمکت جزیره نشسته و او هم در سومین چالش سرمربیگری خود، از این بازی امتیاز می‌خواهد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
رضا مهاجری
ارسال پیام
captcha