پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 15 September 2026
کد خبر:۱۰۶۵۸۸۳
۱۴:۴۴
۱۴۰۵/۰۶/۲۴

نشت گاز در شهر میزبان از استقلال- السد!

استقلال
وقوع سانحه نشت گاز آمونیاک در حوالی شهر بصره عراق، نگرانی‌هایی را پیرامون وضعیت کاروان استقلال ایجاد کرد.
۱۴:۴۴
۱۴۰۵/۰۶/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

 کاروان تیم فوتبال استقلال ایران از شنبه شب به شهر بصره عراق سفر کرده تا نخستین دیدارش در فصل جدید رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا را برابر السد قطر برگزار کند که این مسابقه از ساعت ۲۱:۴۵ دوشنبه شب در ورزشگاه بین‌المللی بصره آغاز می‌شود.

با این وجود، اعلام خبر وقوع حادثه نقص فنی و نشت گاز سمی آمونیاک در منطقه صنعتی خور الزبیر بصره که منجر به فوت دو نفر و مصدومیت تعدادی از افراد محلی شد، توجهات را به سمت محل اقامت و امنیت اردوی نماینده فوتبال ایران جلب کرد؛ اتفاقی که در نگاه نخست و با توجه به خطرات زیست‌محیطی گاز‌های شیمیایی می‌توانست از نظر تنفسی برای تیم‌های حاضر در شهر دغدغه‌ساز شود.

پیگیری‌ها و شواهد میدانی نشان می‌دهد که فاصله محل حادثه در منطقه صنعتی خور الزبیر با هتل محل اقامت کاروان استقلال و استادیوم مسابقه قابل توجه است.

از سوی دیگر، مسؤولان محلی بصره از مهار کامل گاز خبر داده‌اند و تا این لحظه نیز از سوی باشگاه استقلال هیچ‌گونه مشکل، عارضه تنفسی یا اختلالی در روند تمرینات و برنامه‌های تیمی گزارش نشده تا بازیکنان در آرامش کامل مهیای جدال فردا شب با السد قطر شوند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال
ارسال پیام
captcha