پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /شهريور /۱۴۰۵
Thursday 17 September 2026
کد خبر:۱۰۶۶۴۴۳
۲۰:۵۰
۱۴۰۵/۰۶/۲۶

آنچه از شکست ۷-۱ استقلال برای سهراب ماند

استقلال
سال گذشته درست در چنین روزی تیم استقلال با ترکیبی پرقدرت در دیدار مقابل الوصل به میدان رفت، اما نتیجه برخلاف همه انتظارات بود.
۲۰:۵۰
۱۴۰۵/۰۶/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

ریکاردوساپینتو سرمربی پرتغالی استقلالی فصل قبل بعد از دو سال دوری از لیگ ایران دوباره هدایت آبی‌های تهرانی را در دست گرفته بود در نخستین آزمون آسیایی تیمش را آماده کرد تا در لیگ سطح ۲ قهرمانان آسیا مهمان الوصل امارات باشد.

استقلال در آن روز با ترکیب: آنتونیو آدان، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، رامین رضاییان، حسین گودرزی (۴۶- ابوالفضل جلالی)، روزبه چشمی (۶۲- ابوالفضل زمانی)، دیدیه اندونگ، منیر الحدادی (۶۰- محمدحسین اسلامی)، یاسر آسانی (۷۲- موسی جنپو)، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان (۴۶- داکنز نازون) به میدان رفت که حالا از آن جمع تعداد زیادی از بازیکنان دیگر کنار آبی‌های تهرانی حضور ندارند.

جدا شده‌ها

یکی از مهمترین غایبان آن مسابقه که امروز دیگر در جمع استقلالی‌ها حضور ندارد آنتونیو آدان دروازه‌بان پر سر و صدای لالیگایی استقلالی‌هاست. او که ورودش به کادر بازیکنان استقلال با سر و صدای زیادی همراه شد هفت بار دروازه‌اش را مقابل الوصل باز شده دید تا هم خودش و هم استقلال یکی از بدترین تجربیات تاریخ فوتبالی شان را در ۹۰ دقیقه پشت سر بگذارند.

آرمین سهرابیان و رامین رضاییان ۲ دفاع فیکس استقلال در آن مسابقه بودند که در پایان فصل گذشته لیگ برتر از جمع آبی‌های تهرانی جدا شدند و آن شب ترکیب دفاع ۴ نفره استقلال را تشکیل می‌دادند.

ابوالفضل جلالی یکی دیگر از بازیکنان آن شب استقلال بود که در دقیقه ۴۶ و از ابتدای نیمه دوم به جای حسین گودرزی به ترکیب اضافه شد تا شاید نتیجه سه بر یک در نیمه اول تغییر کند و شاگردان ساپینتو در نیمه دوم دیگر گل نخورند، اما استقلال در نیمه دوم یک گل هم از نیمه اول بیشتر خورد.

دیدیه اندونگ، منیر الحدادی و موسی جنپو دیگر نفرات آن شب استقلال بودند که در ترکیب اصلی و به عنوان بازیکن ذخیره برای آبی‌های تهرانی به میدان آمدند تا شاید بتوانند نتیجه‌ای درخور نام و اعتبار استقلال کسب کنند، اما آنها هم ناموفق بودند و امروز دیگر جایی در جمع آبی‌های تهرانی ندارند.

آخرین جدا شده استقلالی‌ها از آن بازی دوکنز نازون مهاجم اهل کشور هایئیتی بود که از ابتدای نیمه دوم به جای سعید سحرخیزان به میدان رفت ولی هرگز نتوانست حتی تهدیدی برای خط دفاع و خالد سیف الجنیبی دروازه‌بان تیم البته امارات باشد.

بازماندگان شب تلخ.

اما بازماندگان استقلال از آن مسابقه تلخ که عبارت بودند از عارف آقاسی، حسین گودرزی، روزبه چشمی، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان در ترکیب اصلی و همچنین محمد حسین اسلامی و ابوالفضل زمانی که به عنوان بازیکن ذخیره در آن مسابقه برای استقلال به میدان آمدند ولی هیچ کاری از دستشان بر نیامد تا حداقل شدت باخت استقلال را کاهش بدهند.

روز چشمی کاپیتان آن شب استقلال تنها کسی بود که در اواخر نیمه نخست توانست با یک گل دروازه الوصل را باز کند و تنها برای لحظاتی زهر شکست استقلال مقابل الوصل را از بین ببرد.

همه این نفرات بازمانده از آن شب تلخ و فاجعه بار، امروز و پس از یک سال با شرایطی کاملا متفاوت در تیم تحت هدایت سهراب بختیاری زاده به شکلی در لیگ و مسابقه با السد در آسیا بازی می‌کنند که به وضوح می‌توان تفاوت‌های بوجود آمده در سبک بازی شان را به چشم دید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha