پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /شهريور /۱۴۰۵
Friday 18 September 2026
کد خبر:۱۰۶۶۵۰۸
۱۷:۱۹
۱۴۰۵/۰۶/۲۷

درخواست عاصم منیر از ایران درباره حوثی های یمن

عاصم منیر
روزنامه فایننشال تایمز روز جمعه مدعی شد که سپهبد عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان از ایران خواسته حملات صنعا به عربستان را مهار کند.
۱۷:۱۹
۱۴۰۵/۰۶/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

روزنامه فایننشال تایمز روز جمعه گزارش داد که سپهبد عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان نسبت به تعهدات اسلام‌آباد تحت توافق مکه برای دفاع مشترک با ریاض هشدار داد.

این روزنامه به نقل از دو منبع آگاه از مذاکرات اخیر منیر با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان نوشت که فرمانده ارتش پاکستان بار‌ها از رهبران ایران برای توقف حملات انصارالله به عربستان و زیرساخت‌های انرژی آن درخواست کمک کرده و تعهدات کشورش به ریاض را بدون تهدید خاصی به آنها یادآوری کرده است.

این روزنامه به نقل از یک مقام پاکستانی آگاه از مذاکرات نوشت: «ایران می‌گوید این درگیری بین عربستان و یمن است، اما به نظر می‌رسد که تشدید تنش، اوضاع را به نفع ایران تغییر دهد.»

این گزارش در حالی منتشر شده که خواجه آصف وزیر دفاع پاکستان به تازگی اعلام کرد این کشور در بحبوحه نگرانی‌های عربستان درباره تشدید درگیری‌ها میان عربستان و یمن، پیام ریاض را به ایران منتقل کرده است.

آصف در پاسخ به پرسشی در این باره گفت باور ندارد ایران به‌عنوان یک دولت از انصارالله به شکلی حمایت کند که به گشوده شدن جبهه دیگری در منطقه منجر شود.

وی گفت: «فکر نمی‌کنم ایران به‌عنوان یک دولت جبهه دیگری باز کند.» 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha