پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۴:۱۱
کد خبر:۱۰۶۶۵۵
۰۱:۳۳
۱۳۸۹/۰۶/۰۷

درگيری لفظی دايی با خبرنگاران اهوازی

۰۱:۳۳
۱۳۸۹/۰۶/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آفتاب: سرمربی پرسپولیس بعد از مسابقه مقابل فولاد اعلام کرد حق تیمش پیروزی بوده و این مساوی مبارک فولاد باشد

علی دایی سرمربی پرسپولیس که در یک سال اخیر رابطه خوبی با خبرنگاران داشته امشب در سالن کنفرانس ورزشگاه تختی اهواز پس از مدت‌ها رودروی خبرنگاران قرار گرفت و با گروهی از اصحاب رسانه درگیری لفظی پیدا کرد.

دایی که در طول مسابقه فشار روانی زیادی را متحمل شده بود وقتی از طرف خبرنگاران اهوازی با درخواست مکرر خبرنگاران اهوازی با صدای بلند مواجه شد. از کوره در رفت و گفت: «من نمی‌توانم از این بلندتر صحبت کنم شما کمتر شلوغ کنید.»

البته این ماجرا خیلی زود فیصل پیدا کرد تا دایی با آرامش بیشتر درباره مسابقه با فولاد صحبت کند. سرمربی پرسپولیس بعد از مسابقه مقابل فولاد اعلام کرد حق تیمش پیروزی بوده و این مساوی مبارک فولاد باشد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
همین 1 امتیاز هم واسه دایی زیادی بود
پاسخ