سرهنگ " محمدنعمتی" در تشريح جزئيات اين خبر گفت:در پي كسب خبري مبني بر حمل و قاچاق تجهيزات الکترونيکي توسط فردي سودجو ، بلافاصله موضوع در دستور كار ماموران انتظامي تبريز قرار گرفت.
وي اظهار داشت: ماموران کلانتري ۱۶ بازار در اين خصوص يک دستگاه خودروي باری نیسان را متوقف که در بازرسي از آن انواع لوازم الکترونيکي قاچاق فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکي کشف کردند.
سرهنگ "نعمتی" با بيان اينکه: کارشناسان ارزش ريالي محموله کشف شده را ۴۰ میلیارد ريال برآورد کردند، گفت:در اين خصوص يک نفر متهم دستگير و با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
فرمانده انتظامي شهرستان تبريز در پايان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه فعاليت غيرمجاز در قالب احتکار کالا و يا توزيع کالاهاي قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را از طريق شماره تلفن 110 به پليس اعلام تا نسبت به شناسايي و دستگيري متخلفان اقدام شود.