آفتابنیوز : 
بانك جهاني در گزارشي از شاخصهاي اطلاعاتي در كشورهاي مختلف اعلام كرد: متوسط قيمت هر بيست ساعت استفاده از اينترنت در ايران شش دلار مي باشد كه بدين ترتيب ايران ارزانترين كشور در سطح جهان از اين نظر شناخته شده است.
براساس اين گزارش، متوسط هزينه جهاني هر بيست ساعت استفاده از اينترنت 37 دلار و متوسط اين هزينه در خاورميانه 31 دلار است.
جمهوري آفريقاي مركزي، سودان، و هائيتي به ترتيب گرانترين كشورهاي جهان از نظر هزينههاي استفاده از اينترنت هستند.
هزينه استفاده از هر بيست ساعت اينترنت در آفريقاي مركزي 175 دلار، در سودان 161 دلار و در هائيتي 130 دلار اعلام شده است.
از هر هزار نفر 72 نفر در ايران از اينترنت استفاده ميكنند.
كره جنوبي، سوئد و استراليا به ترتيب سه كشور نخست دنيا از نظر ميزان استفاده از اينترنت هستند.
تعداد كاربران اينترنتي در كره جنوبي از هر هزار نفر 610 نفر، در سوئد 573 نفر و در استراليا 567 نفر مي باشد.
متوسط استفاده از اينترنت در جهان از هر هزار نفر 150 نفر و در خاورميانه 48 نفر ميباشد.
براساس اين گزارش، در منطقه خاورميانه امارات متحده عربي داراي بيشترين رقم استفاده كنندگان از اينترنت است. از هر هزار نفر در اين كشور 275 نفر كاربر اينترنتي هستند. هزينه هر بيست ساعت استفاده از اينترنت در اين كشور 13 دلار ميباشد.
هزينه استفاده از هر بيست ساعت اينترنت در كويت 25 دلار بوده و از هر هزار نفر در اين كشور 228 نفر كاربر اينترنتي هستند.
هزينه استفاده از هر بيست ساعت اينترنت در عربستان نيز 35 دلار بوده و از هر هزار نفر 67 نفر در اين كشور از اينترنت استفاده ميكنند.
با این وجود فیلترینگ و سرعت پایین اینترنت که ناشی از عقب ماندن از تکنولوژی روز دنیاست باعث دلزدگی خیلی از کاربران در ایران میباشد.
چه خوب است در این خصوص نیز تمهیداتی اندیشیده شود تا کاربران هر چه بهتر و مفید تر از اینترنت استفاده کنند.