پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 22 September 2026
کد خبر:۱۰۶۷۱۱۵
۱۲:۴۷
۱۴۰۵/۰۶/۳۱

گزارش رسانه ژاپنی از پیشنهاد جدید ایران به آمریکا

گزارش رسانه ژاپنی از پیشنهاد جدید ایران به آمریکا
براساس گزارش یک رسانه ژاپنی، ایران پیشنهاد کرده است در صورت برداشتن گام‌های اولیه از سوی آمریکا برای کاهش فشار نظامی، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند.
۱۲:۴۷
۱۴۰۵/۰۶/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

آناتولی نوشت: یک مقام ایرانی که نامش فاش نشده است، روز سه‌شنبه به خبرگزاری ژاپنی «کیودو» گفت: تهران پیشنهاد کرده است «در صورت برداشتن گام‌های اولیه از سوی آمریکا برای کاهش فشار‌های نظامی، تنگه هرمز ظرف هفت روز بازگشایی شود.»

کیودو مدعی شده است: این پیشنهاد «پیش‌تر از طریق واسطه‌ها به واشنگتن منتقل شده است. این مقام ایرانی اظهار داشت که این پیشنهاد «خواستار ازسرگیری مذاکراتی با هدف پایان دائمی خصومت‌ها میان دو کشور است.»

این مقام ایرانی احتمال دیدار میان مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش، در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک در هفته جاری را رد کرد.

این مقام ایرانی همچنین گفت: «احتمال حرکت به سوی دستیابی به توافق وجود دارد.»

وی افزود: اگر قرار است دیپلماسی پیش برود، واشنگتن باید «جدیت و تعهد» خود را نشان دهد.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها میان ایالات متحده و ایران همچنان ادامه دارد و مذاکرات آنها بر سر اختلافات مربوط به کشتیرانی در تنگه هرمز — که آبراهی راهبردی برای تأمین انرژی و کالاهاست — متوقف مانده است.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha