پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /مهر /۱۴۰۵
Saturday 26 September 2026
کد خبر:۱۰۶۷۷۹۶
۱۴:۴۵
۱۴۰۵/۰۷/۰۴

تحصیل ۵۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران

تحصیل ۵۰ هزار شهروند عراقی در دانشگاه‌های ایران
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکلاتی که اخیراً با شیطنت آمریکایی‌ها برای رفت‌وآمد بین ایران و عراق به وجود آمده، به‌زودی حل خواهد شد و دانشجویان عراقی به‌زودی به محل تحصیلشان در دانشگاه‌های ایران باز می‌گردند.
۱۴:۴۵
۱۴۰۵/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

حسین سیمایی در دیدار با یاسر عبدالزهرا الحجاج سفیر جمهوری عراق در ایران با اشاره به حضور پرشمار دانشجویان عراقی در کشور اظهار داشت: در زمان حاضر بیش از ۵۰ هزار دانشجوی عراقی در ایران مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای ایجاد فضای منفی علیه روابط علمی دو کشور ایران و عراق افزود: گاهی دشمنان ما واقعاً شیطنت می‌کنند و می‌خواهند فضا را برای دانشجوی عراقی ناامن جلوه دهند؛ در حالی که ملت ایران مهمان‌نواز هستند.

وزیر علوم با ابراز خرسندی از گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی تصریح کرد: ما خوشبختیم از اینکه در ارتقای آموزش، پژوهش و فناوری عراق سهیم باشیم و آمادگی داریم تبادل استاد و دانشجو داشته باشیم و دوره‌های ارتقا و توانمندسازی مشترک برای استادان و دانشجویان یکدیگر برگزار کنیم.

سیمایی همچنین در خصوص موانع ترددی اخیر خاطرنشان کرد: مشکلاتی که اخیراً با شیطنت آمریکایی‌ها برای رفت‌وآمد بین ایران و عراق به وجود آمده، به‌زودی حل خواهد شد و دانشجویان عراقی به‌زودی به محل تحصیلشان در دانشگاه‌های ایران بازخواهند گشت.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha