پایگاه خبری آفتاب
۰۶ /مهر /۱۴۰۵
Monday 28 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۳۲۸
۲۲:۲۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۶

بازگشت فرعباسی به تمرینات استقلال

حبیب فرعباسی
حبیب فرعباسی سنگربان استقلال که در بازی با السد قطر از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد، در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد تا خیال سهراب بختیاری‌زاده را از درون دروازه راحت کند.
۲۲:۲۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

حبیب فرعباسی در فصل جاری به سنگربان ثابت استقلال تبدیل شده و عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشته است.

فرعباسی در هفت دیداری که در لیگ برتر باشگاه‌های ایران وظیفه حراست از دروازه استقلال را بر عهده داشته، تنها یک گل دریافت کرده و یکی از بازیکنان تاثیرگذار آبی‌پوشان در شروع فصل بوده است.

این دروازه‌بان در بازی با السد قطر از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد تا شانس حضور در اردوی تیم میلی فوتبال ایران را از دست بدهد.

پزشکان استقلال تلاش زیادی کردند این دروازه‌بان را به بازی با تراکتور برسانند.

این بازیکن پس از پشت سر گذاشتن تمرینات فیزیوتراپی و آب درمانی بهبودی کامل را به دست آورد.

فرعباسی امروز در تمرینات استقلال شرکت و به انجام تمرین پرداخت تا خیال سهراب بختیاری‌زاده را از درون دروازه راحت کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha