پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /مهر /۱۴۰۵
Wednesday 30 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۶۳۱
۱۳:۳۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۸

تازه‌ترین موضع چین درباره تنش‌ میان آمریکا و ایران

تازه‌ترین موضع چین درباره تنش‌ها میان آمریکا و ایران
چین امروز (چهارشنبه) به ایران و آمریکا یادآور شد تا به چارچوب تفاهم‌نامه اسلام آباد برگردند و مذاکرات را از سر بگیرند.
۱۳:۳۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

گائو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین با تاکید بر حمایت برای پایان مناقشات از طریق ابزار دیپلماتیک و سیاسی گفت، پکن امیدوار است که ایران و آمریکا صلح را برگزینند، بار دیگر به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد متعهد شوند و مذاکرات و گفت‌و‌گو‌ها را هرچه سریعتر از سر بگیرند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، این سخنگو همچنین افزود: «چین از همان روز نخستِ جنگ علیه ایران، تلاش‌های فعالی برای کمک به پایان دادن به نبرد و پیشبرد مذاکرات صلح انجام داده است. پکن از مجموعه‌ای از ابتکارات و پیشنهاد‌های مطرح‌شده توسط شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین برای برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه حمایت و آنها را دنبال خواهد کرد.»

سخنگوی وزارت خارجه چین خاطرنشان کرد: «پکن به تلاش برای برقراری هرچه سریع‌تر صلح و آرامش در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس ادامه خواهد داد.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha