پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /مهر /۱۴۰۵
Wednesday 30 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۶۹۵
۱۷:۰۵
۱۴۰۵/۰۷/۰۸

۲ متهم به قتل جوان مهابادی توسط خانواده‌هایشان تحویل پلیس شدند

قاتل
فرمانده انتظامی مهاباد گفت: ۲ متهم مرتبط با قتل یک جوان مهابادی پس از هماهنگی پلیس با خانواده‌ها، بزرگان و معتمدان، توسط خانواده‌هایشان تحویل مراجع انتظامی و قضایی شدند.
۱۷:۰۵
۱۴۰۵/۰۷/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ کارآگاه امیررضا رسولیان روز چهارشنبه اظهار کرد: در پی اعلام یک مورد نزاع و درگیری در یکی از محلات شهر مهاباد، ماموران کلانتری ۱۳ و پلیس آگاهی بلافاصله در محل حاضر شدند و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: پس از انجام هماهنگی‌های لازم با خانواده متهمان و با همکاری بزرگان و معتمدان، ۲ متهم مرتبط با این پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط خانواده‌هایشان تحویل مراجع انتظامی و قضایی شدند.

فرمانده انتظامی مهاباد گفت: متهمان پس از دستگیری و تشکیل پرونده، علت و انگیزه اقدام خود را اختلاف شخصی با مقتول عنوان کردند و برای ادامه روند قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ رسولیان با تاکید بر اینکه تامین امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است، گفت: پلیس با هرگونه اقدامی که موجب برهم خوردن نظم و امنیت عمومی شود، برابر قانون و با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قاتل پلیس متهم
ارسال پیام
captcha