پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /مهر /۱۴۰۵
Sunday 04 October 2026
News ID:۱۰۶۹۳۱۴
۰۰:۱۳
۱۴۰۵/۰۷/۱۲

زلنسکی: حملات اوکراین به پالایشگاه‌های نفت روسیه افزایش می‌یابد

ولودیمیر زلنسکی
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی با اشاره به حملات اخیر روسیه ادعا کرد: روسیه دامنه حملات هوایی خود را گسترش داده و اوکراین نیز در پاسخ به این اقدامات، حملات به پالایشگاه‌های نفت روسیه را افزایش خواهد داد.
۰۰:۱۳
۱۴۰۵/۰۷/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

زلنسکی در مصاحبه با خبرگزاری رویترز، گفت: پالایشگاه‌های نفت روسیه به عنوان منبعی برای تامین مالی جنگ، از اهداف اصلی ما هستند.

وی ادعا کرد: حملات روسیه به اوکراین با این هدف انجام می‌شود که شهروندان را مجبور به ترک کی‌یف و سایر شهر‌های دیگر کنند.

رئیس جمهور اوکراین همچنین درباره روند مذاکرات صلح مدعی شد: ما تاکنون هیچ نشانه‌ای دریافت نکرده‌ایم که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه علاقه‌مند به مذاکرات صلح و یا آتش‌بس درباره زیرساخت‌های انرژی باشد.

زلنسکی در ادامه درباره احتمال دیدار با پوتین اظهار کرد: در حاشیه نشست گروه ۲۰ آماده دیدار و مذاکره با رئیس جمهور روسیه هستم.

وی همچنین درباره گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال از سرگیری روابط اقتصادی و دیپلماتیک کشور‌های غربی با روسیه، خاطرنشان کرد: این امر باید در ازای برقراری صلح در اوکراین انجام شود، زیرا صلح مهمتر از اقتصاد است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha