پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /مهر /۱۴۰۵
Monday 05 October 2026
کد خبر:۱۰۶۹۵۱۹
۰۹:۰۱
۱۴۰۵/۰۷/۱۳

حمله آمریکا به یک قایق در منطقه کارائیب؛ ۴ نفر کشته شدند

ارتش آمریکا
ارتش آمریکا مدعی شد که به یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر در دریای کارائیب حمله کرده و چهار سرنشین آن را کشته است.
۰۹:۰۱
۱۴۰۵/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از آناتولی، مرکز فرماندهی جنوبی آمریکا (SOUTHCOM) روز یکشنبه اعلام کرد که ارتش این کشور به یک قایق مشکوک به حمل مواد مخدر در دریای کارائیب حمله کرده و بر اثر آن چهار نفر کشته شده‌اند.

این فرماندهی در بیانیه‌ای اعلام کرد که «نیروی ویژه مشترک نیم‌کره غربی، یک حمله مرگبار علیه یک شناور تندرو که در مسیر‌های شناخته‌شده قاچاق مواد مخدر در کارائیب تردد می‌کرد، انجام داده است.»

در این بیانیه اعلام شده است: اطلاعات تأییدشده نشان می‌داد که این شناور به‌طور فعال در قاچاق مواد مخدر دست داشته است.

فرماندهی جنوبی آمریکا افراد کشته‌شده در این حمله را «قاچاقچی-تروریست» توصیف کرد.

این فرماندهی همچنین تصاویری از عملیات منتشر کرد که قایق را در حال حرکت روی آب نشان می‌دهد که مورد هدف حمله قرار گرفته و منفجر و دچار آتش سوزی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha