پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /مهر /۱۴۰۵
Monday 05 October 2026
کد خبر:۱۰۶۹۶۸۷
۱۷:۴۸
۱۴۰۵/۰۷/۱۳

جنگ در پرتغال بالا گرفت؛ ژسوس از رونالدو عذرخواهی نمی‌کند

رونالدو
سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل نروژ و صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا، بار دیگر بر تمایل خود برای ادامه حضور کریستیانو رونالدو در تیم ملی تأکید کرد و گفت تصمیم نهایی درباره آینده ملی کاپیتان پرتغال بر عهده خود این بازیکن است
۱۷:۴۸
۱۴۰۵/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

ژرژ ژسوس در نشست خبری پس از بازی پرتغال و نروژ، بخش عمده‌ای از صحبت‌های خود را به وضعیت کریستیانو رونالدو اختصاص داد. بازیکنی که پس از اتفاقات اخیر اردوی پرتغال را ترک کرده و در دو دیدار اخیر این تیم برابر دانمارک و نروژ حضور نداشت.

ژسوس در پاسخ به این پرسش که آیا رونالدو می‌تواند در اردوی بعدی به تیم ملی بازگردد گفت: من نمی‌دانم کریس چه تصمیمی خواهد گرفت. حرف‌هایی را که باید می‌زدم، قبلاً گفته‌ام، اما یک نکته را اضافه می‌کنم. از نظر من از ابتدا هیچ مشکلی وجود نداشت. به عنوان مربی حضور بازیکنی با جایگاه و نمادی که کریستیانو برای کشور و تیم ملی دارد، کاملاً طبیعی است.

او ادامه داد: اگر کریس بخواهد به تیم ملی برگردد و برای النصر بازی کند، در اردوی بعدی بازیکنی قابل دعوت خواهد بود. او نمی‌تواند یک دوستی و رابطه یک‌ساله را به خاطر تصمیمی که از نظر من قابل درک نیست زیر سؤال ببرد. این اتفاق فقط به این دلیل تبدیل به یک مسئله شد که بازیکن، کریستیانو رونالدو بود.

سرمربی پرتغال با اشاره به اتفاقی که زمینه‌ساز ناراحتی رونالدو شد، اظهار داشت: چند بازیکن امروز گرم کردند و وارد زمین نشدند؟ این اتفاق برای آنها مشکل ایجاد کرد؟ نه. تفاوت در مورد کریس این است که او یک نماد است.

ژسوس همچنین درباره اینکه آیا از رونالدو بابت این اتفاق عذرخواهی کرده است یا خیر، گفت: من از هیچ‌کس عذرخواهی نمی‌کنم. مشکل ایجادشده این بود که بازیکن گرم کرد، اما فرصت بازی به او نرسید. من مسئولیت تصمیمم و اتفاقی را که رخ داد، می‌پذیرم، اما بابت چه چیزی و از چه کسی باید عذرخواهی کنم؟ عذرخواهی بابت چه چیزی؟ چه اتفاقی افتاده که نیاز به عذرخواهی داشته باشد؟

او با اشاره به جایگاه ویژه رونالدو در فوتبال پرتغال و جهان افزود: من در طول یک سال درباره جایگاه و نماد بودن کریستیانو صحبت کرده‌ام به‌خصوص برای کودکان. او یک الگوی جهانی است. به همین دلیل بعد از بازی گفتم کریس تنها در صورتی به تیم ملی بازنخواهد گشت که خودش نخواهد برگردد.

ژسوس با بیان اینکه همچنان خواهان ادامه حضور رونالدو در تیم ملی است، گفت: من می‌خواهم او حضور داشته باشد. او خودش می‌داند که پایان دوران ملی‌اش فرا خواهد رسید و این وضعیت برای همیشه ادامه نخواهد داشت، اما می‌خواهم دوران حضورش در تیم ملی را همان‌طور که خودش می‌خواهد به پایان برساند. تصمیم با خودش است. ما همین‌طور با یکدیگر صحبت کردیم.

سرمربی پرتغال سپس به نخستین گفت‌وگوی خود با رونالدو اشاره کرد و گفت: در نخستین دعوتی که از او کردم، به او گفتم به تو نیاز دارم. چه بازی کنی و چه بازی نکنی به تو نیاز دارم. اکنون نیز همین موضوع برقرار است.

ژسوس درباره نحوه پایان دوران ملی رونالدو نیز توضیح داد: یکی از چیز‌هایی که به کریس گفتم این بود که او نمی‌تواند دوران حضورش در تیم ملی را با شکست و گریه در جام جهانی به پایان برساند. او باید دوران ملی‌اش را در حالی تمام کند که در زمین حضور دارد.

او ادامه داد: به همین دلیل در بازی نخست در ورزشگاه آلوالاده بازی کرد و قرار بود امروز هم به میدان برود، اما به دلیل اتفاقاتی که رخ داد، همه چیز تغییر کرد.

سرمربی پرتغال در ادامه بر اختیارات خود به عنوان سرمربی تیم ملی تأکید کرد و گفت: من سرمربی تیم ملی هستم و هر بازیکنی را که بخواهم دعوت می‌کنم. از کسی نمی‌پرسم چه کسی را باید دعوت کنم و از کسی هم نمی‌پرسم چه کسی باید بازی کند. اصول و خطوط قرمزی وجود دارند که به عنوان مربی نمی‌توانم از آنها عبور کنم؛ بنابراین نمی‌دانم چگونه می‌توانم واضح‌تر از این صحبت کنم.

ژسوس در پایان بار دیگر آینده رونالدو را در اختیار خود این بازیکن دانست و گفت: نمی‌دانم او چه تصمیمی خواهد گرفت. می‌توانیم پیش از اردوی بعدی با یکدیگر صحبت کنیم، اما در نهایت کریس خودش تصمیم خواهد گرفت.

او همچنین درباره پیروزی برابر نروژ و صعود پرتغال به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا گفت که مهم‌ترین مسئله برای تیمش کسب پیروزی و قطعی کردن صعود بوده است. ژسوس نروژ را یکی از تیم‌های قدرتمند اروپا توصیف کرد و با اشاره به حضور بازیکنانی مانند ارلینگ هالند و مارتین اودگارد، پیروزی برابر این تیم را نتیجه مهمی برای پرتغال دانست.

پرتغال با این پیروزی، صعود خود به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا را قطعی کرد و ژسوس نیز در آغاز دوران حضورش روی نیمکت این تیم چهار پیروزی در چهار مسابقه به دست آورده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha