پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۰۷۱۴۶
۱۱:۵۲
۱۳۸۹/۰۶/۱۳

نحوه اعتراض به نتایج آزمون استخدامی معلمان اعلام شد

۱۱:۵۲
۱۳۸۹/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش از تشکیل هیأت رسیدگی به تخلف در آزمون استخدامی این وزارتخانه خبر داد و گفت: داوطلبانی که در آزمون مرحله دوم پذیرفته نشده‌اند در صورت اعتراض باید به این هیأت که در آموزش و پرورش استان‌ها تشکیل شده مراجعه کنند. 

فرشته حشمتیان با اعلام این خبر افزود: هیأت رسیدگی به شکایات نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش پاسخ‌گوی معترضان به نتایج آزمون مرحله دوم این وزارتخانه است.

دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هیأت رسیدگی به شکایات متشکل از اعضای مختلفی از معاونت برنامه‌ریزی و هیأت گزینش است، افزود: در صورتی که فرد در آزمون تخصصی رشته موردنظر نمره قبولی را کسب نکرده باشد، به اعتراضش در معاونت برنامه‌ریزی و توسعه رسیدگی می‌شود و چنانچه در گزینش رد شده باشد فرمی را در اختیار وی می‌گذاریم تا بار دیگر گزینش شود.

حشمتیان با بیان اینکه مدت زمان بررسی اعتراضات در هیأت گزینش استان مشخص نیست، گفت: سعی ما بر این است که گزینش هرچه سریع‌تر به اعتراض افراد رسیدگی کرده و پاسخ‌گو باشد.

دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش افزود: در صورتی که افراد دوباره نسبت به نتیجه هیأت گزینش استان اعتراض داشته باشند، می‌توانند به هیأت مرکزی گزینش در وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۵:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۳
فقط ميخوايم بدونيم نتايج كي وبايدبه جه سايتي مراجعه كنيم؟
پاسخ