پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۵
کد خبر:۱۰۷۲۷۰
۱۶:۲۰
۱۳۸۹/۰۶/۱۴

شروط عجیب مرد برای ادامه زندگی با همسرش

۱۶:۲۰
۱۳۸۹/۰۶/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مرد میان‌سال با حضور در دادگاه خانواده و ارائه دادخواست طلاق، مدعی شد كه برای ادامه زندگی شروطی دارد كه همسرش باید آنها را قبول كند.

مردی میان‌سالی با حضور در شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده، دادخواست طلاق همسرش را به این شعبه ارائه كرد.

این مرد كه به همراه همسرش در جلسه رسیدگی به پرونده حاضر شده بود، خطاب به قاضی عموزادی گفت: 10 سال است كه با همسر زندگی می‌كنم ولی از این به بعد یا او باید شرایط من برای زندگی را بپذیرد یا اینكه طلاقش می‌دهم.

وی درباره شروط خود به قاضی عموزادی گفت: شروطی مانند بخشیدن مهریه از سوی همسرم، عدم ارتباط او با اقوام و آزادی بی قید و شرط من در رفت و آمدهایم دارم كه اگر همسرم این شروط را قبول كند، با او زندگی می‌كنم و در غیر اینصورت طلاقش خواهم داد. البته این‌ها بخشی از شروطم است.

همسر این مرد كه در دادگاه حاضر بود و به شدت گریه می‌كرد، گفت:‌من می‌توانم از مهریه‌ام بگذرم ولی نمی‌توانم با خانواده‌ام قطع ارتباط كنم و اجازه بدهم همسرم با هركس كه می‌خواهد رابطه داشته باشد.

در این جلسه، تعداد زیادی از اقوام دو طرف به دادگاه آمده بودند تا این مرد را از تصمیم عجیب خود منصرف كنند اما او با بی‌توجهی به وساطت بزرگان،‌ همچنان بر تصمیم خود پافشاری كرد.

تلاش قاضی عموزادی برای منصرف كردن این مرد از تصمیمش نتیجه نداد تا ختم جلسه اعلام و صدور حكم به آینده موكول شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مرد ازدواج طلاق شرط
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸
ببينم برعكس اين مورد هم ميتونه اتفاق بيفته ؟ايا زن هم بي دليل ميتونه طلاق بگيره؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۴
این کجاش عجیب بود؟!
پاسخ