پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /آبان /۱۴۰۵
Saturday 31 October 2026
کد خبر:۱۰۷۴۷۴۷
۱۵:۰۴
۱۴۰۵/۰۸/۰۹

دقیقی در آستانه تصمیم جسورانه مقابل پرسپولیس!

علیرضا جعفرپور
احتمال دارد سعید دقیقی سرمربی نساجی برای بازی با پرسپولیس رای به نیمکت نشینی گلر اول تیمش و بازی دادن به یک دروازه‌بان جوان بدهد.
۱۵:۰۴
۱۴۰۵/۰۸/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

شتباهات تاثیرگذار و عجیب علیرضا جعفرپور دروازه‌بان نساجی در دو بازی اخیر این تیم مقابل فجرسپاسی و ذوب‌آهن باعث شده انتقاد‌های فراوانی از سوی هواداران شمالی نسبت به عملکرد گلر جوان نساجی مطرح شود.

در چنین شرایطی سعید دقیقی سرمربی نساجی همواره سعی بر حمایت از جعفرپور گذاشته و در مصاحبه‌های اخیر خود از هواداران ناراضی خواسته تا درخشش این دروازه بان در چند مسابقه ابتدایی فصل را از یاد نبرند و قضاوت عادلانه‌ای نسبت به عملکرد جعفرپور داشته باشند.

با این حال دقیقی در نشست خبری خود پیش از بازی با پرسپولیس از احتمال نیمکت نشینی جعفرپور خبر داد و گفت: «ان‌شاءالله دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد و هم ما و هم هواداران به جعفرپور کمک کنیم و به او یا هر کسی که به عنوان دروازه‌بان اصلی جایگزینش می‌شود انرژی بدهیم و سریع پشت یکدیگر را خالی نکنیم.»

دروازه‌بان دوم نساجی امید امیری است؛ گلری که ۲۳ سال بیشتر سن ندارد و فصل گذشته در لیگ دسته اول در مسیر صعود نساجی عملکرد خوبی داشت. این دروازه‌بان جوان که از ابتدای فصل نیمکت نشین بوده، حالا شاید با تصمیم جسورانه دقیقی اولین بازی فصل را مقابل پرسپولیس در وطنی انجام بدهد. البته که او دو فصل پیش در شمس‌آذر حضور داشت و سابقه بازی کردن در لیگ برتر را دارا است.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
علیرضا جعفرپور
ارسال پیام