پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /آبان /۱۴۰۵
Saturday 07 November 2026
کد خبر:۱۰۷۵۸۸۵
۱۳:۵۶
۱۴۰۵/۰۸/۱۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از شروط حوثی‌ها برای توافق با عربستان

حوثی‌ها
روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داد که عربستان سعودی در پی افزایش تنش‌ها با حوثی‌های یمن، برای بررسی امکان دستیابی به توافق آتش‌بس با این جنبش وارد گفت‌و‌گو شده، اما حوثی‌ها در پاسخ، خواستار دریافت ۵۱ میلیارد دلار شده است.
۱۳:۵۶
۱۴۰۵/۰۸/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

وال‌استریت ژورنال تصریح کرد: پس از حملات حوثی‌ها به نفتکش‌های سعودی در دریای سرخ و تسلط این جنبش بر مناطقی مشرف به تنگه راهبردی باب‌المندب، ریاض برای اطلاع از شروط این جنبش به‌منظور توقف درگیری‌ها با آن تماس گرفته است.

وال‌استریت ژورنال به نقل از افرادی که در جریان جزئیات این گفت‌و‌گو‌ها قرار دارند، نوشت حوثی‌ها مبلغ ۵۱ میلیارد دلار را برای جبران هزینه‌های سال‌ها حملات عربستان و محاصره طولانی‌مدت یمن مطالبه کرده است.

به گفته این منابع، در ادامه مذاکرات ارقام دیگری نیز مطرح شده، اما موضع حوثی‌ها روشن بوده است: دستیابی به توافق برای پایان دادن به درگیری‌ها مستلزم پرداخت ده‌ها میلیارد دلار خواهد بود.

این روزنامه همچنین گزارش داد که حوثی‌ها قصد دارند در چارچوب توافق احتمالی، از عربستان بخواهند این جنبش را به‌طور رسمی به‌عنوان حاکم یمن به رسمیت بشناسد؛ خواسته‌ای که به معنای پذیرش رسمی یک طرف مسلح مورد حمایت ایران در مرز‌های جنوبی عربستان خواهد بود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
حوثی ها عربستان
ارسال پیام