پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /آبان /۱۴۰۵
Sunday 08 November 2026
کد خبر:۱۰۷۶۲۹۳
۱۵:۳۳
۱۴۰۵/۰۸/۱۷

توسعه همکاری‌های منطقه‌ای زمینه‌ساز صلح پایدار در قفقاز جنوبی است  

توسعه همکاری‌های منطقه‌ای زمینه‌ساز صلح پایدار در قفقاز جنوبی است
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی، به مناسبت سالروز آزادسازی قره‌باغ جمهوری آذربایجان، با حضور در سرکنسولگری این کشور، در مراسم گرامیداشت این مناسبت شرکت کرد.
۱۵:۳۳
۱۴۰۵/۰۸/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

محمدزاده در گفت‌وگو با طالع ظهراب‌ اف، سرکنسول کشور جمهوری آذربایجان در تبریز با تبریک این مناسبت، آزادسازی سرزمین‌های اشغالی جمهوری آذربایجان پس از سال‌ها را رویدادی مهم و تاریخی دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی جمهوری آذربایجان تأکید داشته و از این اصل حمایت کرده است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تثبیت شرایط صلح پس از پایان درگیری‌ها، بر ضرورت شکل‌گیری صلحی پایدار در منطقه قفقاز جنوبی تأکید کرد و افزود: تحقق این هدف مستلزم توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت مناسبات میان کشورهای منطقه، به‌ویژه ایران، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکیه است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و مذهبی ایران با جمهوری آذربایجان و دیگر کشورهای منطقه قفقاز جنوبی خاطرنشان کرد: این اشتراکات و ظرفیت‌های مشترک می‌توانند زمینه‌ساز گسترش تعاملات، تقویت اعتماد متقابل و ایفای نقشی مؤثر در برقراری و تثبیت صلح پایدار در منطقه باشند.

گزارش خطا
ارسال پیام