پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۷۶۷
۱۰:۱۰
۱۳۸۴/۰۶/۰۷

معرفي صحنه گردانان جلسه راي اعتماد به كابينه

۱۰:۱۰
۱۳۸۴/۰۶/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، عطارزاده تصریح کرد: طیف دوم که بخشی از نیروهای اکثریت بودند و توان آنها را ترکیبی از نیروهای آبادگران و جمعیت ایثارگران نامید. این طیف که در دور اول انتخابات از کاندیدای خود يعنی قالیباف حمایت می‌کردند انتظار داشتند که در راس برخی وزارتخانه قرار بگیرند لذا عدم به کارگیری آنان در ترکیب کابینه انگیزه لازم را به آنان داد تا تحت مدیریت احمد توکلی به رای عدم اعتماد به برخی وزراء اقدام کنند.

وی در این خصوص اصرار احمد توکلی به اعلام نتایج نظرسنجی فراکسیون اکثریت که در آن 4 وزیر رای نیاورده بودند اشاره کرد. نماینده مردم بوشهر در ادامه طیف سوم را فراکسیون اقلیت معرفی کرد: این فراکسیون که در ظاهر هیچ مخالفتی را با وزراي پیشنهادی نداشت تحت مدیریت یکی از اعضاء ارشد خود رای کاملاً منفی را به سبد احمدی‌نژاد ریخت.

عطارزاده در خاتمه عملکرد مجلس و برخی اصولگریان را نسبت به کابینه احمدی‌نژاد غیر واقع‌بینانه ارزیابی کرد و اظهار داشت: معتقدم احمدی‌نژاد جواب آزاداندیشی خود را به بدترین شکل ممکن از برخی اصولگرایان و به ظاهر دوستانش دریافت کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
احمدی نژاد توکلی
ارسال پیام
captcha