پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۰۹
کد خبر:۱۰۷۷۱۲
۱۸:۵۳
۱۳۸۹/۰۶/۱۹

زن چينی از سينمای اين كشور به دليل اتلاف وقتش شكايت كرد

۱۸:۵۳
۱۳۸۹/۰۶/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: یک زن چینی به دلیل اینکه یکی از سینماهای این کشور با نشان دادن تبلیغات بازرگانی بیش از حد، وقت او را تلف کرده بود، از سینمای این کشور درخواست غرامت کرد. 

چن ژیائومنی که وکیل است از سینمای بین‌المللی «پولی بونا» در شمال این کشور به دلیل پخش 20 دقیقه پیام‌های بازرگانی قبل از شروع فیلم شکایت کرد. 

این زن در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی چین، گفت: برای تماشای فیلم به سینما رفته بودم که متوجه شدم بیش از 20 دقیقه است که بجای فیلم پیام‌های بازرگانی پخش می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل با حالت عصبانی و خشمگین سالن سینما را ترک کرده و با تنظیم دادخواست از این سینما شکایت کردم. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تلگراف، این سینما که متعلق به برادران «هوآیی» است با اعلام رای دادگاه به پرداخت هزینه بلیت به مبلغ 35 یوآن، معادل سه دلار و 30 سنت و 35 یوآن به دلیل خدشه وارد کردن به روحیات این زن محکوم شدند. 

گفتنی است، صنعت تبلیغات بازرگانی چین ازسال 1976 میلادی در این کشور رونق چشمگیری پیدا کرد؛ به‌طوری که میزان درآمد آین صنعت حدود 650 میلیون یوآن معادل 61 هزار و768 پوند تخمین زده می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
چین زن سینا شکایت زمان
ارسال پیام
captcha