آفتابنیوز : آفتاب: کارشناسان پزشکی قانونی پس از بررسیهای علمی و تخصصی، علت مرگ ندا کوچولو را اعلام کردند.
قاضی عباس خوشکام از شعبه اول بازپرسی دادسرای ناحیه 6 - خارک - در این باره به روزنامه ایران گفت: کارشناسان پزشکی قانونی پس از انجام تحقیقات و معاینات تخصصی سرانجام علت اصلی مرگ دختر سه ساله را اصابت جسم سخت به سر دختربچه اعلام کردند.
این در حالی است که در تلاش هستیم با تحقیقات تخصصی دریابیم آیا ندا کوچولو بر اثر اصابت شیئی سخت به سرش جان باخته یا آنطور که زن عمویش ادعا کرده او بر اثر زمین خوردن در حمام دچار ضربه مغزی شده است. البته این موضوع با تحقیق از زن عموی ندا کوچولو و بازسازی صحنه در محل حادثه مشخص خواهد شد.
گفتنی است، پیکر نیمه جان ندا کوچولو روز دوشنبه 25 مرداد امسال به بیمارستانی در مرکز تهران منتقل شد. پزشکان نیز با مشاهده آثار جراحت، سوختگی و ضربو شتم شدید روی بدن دخترک موضوع را به پلیس اطلاع دادند.
همزمان با شروع تحقیقات قضایی، پلیسی زنعموی ندا کوچولو بازداشت شد که سرانجام او در جریان بازجوییها لب به اعتراف گشود و به ضربو شتم و سوزاندن دخترک اعتراف کرد، اما منکر قتل شد.
وی هماکنون با قرار قانونی در بازداشت است.