پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۰۹۱۳
۱۱:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۰۸
پس از بررسی آژانس

قطعات سانتریفوژها به پاکستان برگشت

۱۱:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،  اسلام‌آباد در ماه مه اين قطعات را در اختيار این سازمان بين‌المللي  قرار داد تا به اين سازمان امكان دهد رگه‌هاي ميكروسكوپي موجود روي آنها را با وسايل كشف شده در ايران مقايسه كند. 

هفته پيش اين سازمان تاييد كرد كه منشاء ذرات كشف شده در يك سایت  هسته‌اي در ايران سانتريفوژهاي پاكستاني بودند كه توسط عبدالقديرخان  دانشمند هسته‌اي پاكستاني در اختيار تهران قرار گرفت. 

اين يافته در بحبوحه اتهامات آمريكا مبني بر تلاش مخفيانه تهران براي توليد سلاحهاي هسته‌اي، ادعاهاي ايران را مبني بر اينكه در كار غني‌سازي اورانيوم دخالت نداشت مورد تاييد قرار داد.

نعيم خان سخنگوي وزارت امورخارجه پاكستان گفت : پاكستان به طور داوطلبانه با سازمان بين‌المللي انرژي اتمي همكاري كرده و كارشناسان خود را به همراه برخي قطعات منسوخ شده سانتريفوژهاي قديمي براي انجام آزمايش مستقل به وين اعزام كرد.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
هسته ای پاکستان
ارسال پیام
captcha