پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۰۹۲۱۸
۱۸:۲۱
۱۳۸۹/۰۷/۰۶

کارگران "روغن نباتی قو" دست از کار کشیدند

۱۸:۲۱
۱۳۸۹/۰۷/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: جمعی از کارگران کارخانه روغن نباتی قو گفتند: شرکت از نظر مالی وضعیت خوبی ندارد و با ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت تولیدی کار می‌کند. 

این کارگران با بیان اینکه فروش املاک راه‌حل پایدار پرداخت حقوق کارگران نیست، اظهار داشتند: شرکت قو ۴۵۰ کارگر دارد که ۳۷۵ نفر از آنان رسمی و ۷۵ نفر دیگر قراردادی هستند. 

کارگران با اشاره به مالکیت بنیاد شهید درشرکت روغن نباتی قوگفتند: دراین واحد۸۷ نفرازخانواده‌های ایثارگران شاغل هستند و علاوه بر آن ۲۰۰ نفر ازکارگران آن عضو فعال بسیج هستند. 

کارگران روغن نباتی قو با بیان اینکه از دیروز (دوشنبه) دست ازکارکشیده و در محل شرکت تحصن کرده‌اند، اظهار داشتند: تاکنون هیچ مدیری به ما پاسخی نداده است اما کارگران قصد دارند تا هنگامی که جواب قانع‌کننده‌ای نشنوند به تحصن خود ادامه دهند. 

آنان گفتند: بیشترکارگران سوابق بیمه‌ای بالاتر از ۱۵ سال دارند بنابراین از تامین اجتماعی و مسدولان شرکت می‌خواهیم که ما را بازنشسته کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha