پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۱
کد خبر:۱۰۹۴۶۴
۲۲:۰۴
۱۳۸۹/۰۷/۰۹

4 فعال کارگری از شرکت نیشکر هفت‌تپه اخراج شدند

۲۲:۰۴
۱۳۸۹/۰۷/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: هیأت حل اختلاف اداره شوش در تازه‌ترین احکام خود اخراج فریدون نیکو‌فرد، جلیل احمدی، قربان‌علیپور و محمد حیدری‌مهر را تایید کرد. 

هیأت حل اختلاف اداره‌کار شهرستان شوش رای به اخراج 4 نفر از کارگران کارخانه نیشکر‌هفت‌تپه داد. 

رضا رخشان از فعالان کارگری در کارخانه نیشکر هفت تپه درگفت‌وگو با ایلنا اعلام کرد: هیأت حل اختلاف اداره شوش در تازه‌ترین احکام خود اخراج فریدون نیکو‌فرد، جلیل احمدی، قربان‌علیپور و محمد حیدری مهر را تایید کرد. 

وی افزود: این افراد از کارگران عضو سندیکای کارگری نیشکر هفت‌تپه بودند که در ارتباط با اعتراض‌های کارگری و فعالیت صنفی توسط کارفرما اخراج شده‌اند. 

کارخانه نیشکر هفت‌تپه که یکی از بزرگترین واحدهای تولید کننده شکر خام در ایران است در پی بحران شدن صنایع قند شکر به یکی از واحدهای بحرانی تبدیل شده بود. 

گرچه کارگران وضعیت کنونی این واحد تولیدی را نسبت به گذشته مطلوب توصیف می‌کنند اما در ماه‌های گذشته اخباری در خصوص اخراج فعالان کارگری این واحد تولیدی به گوش می‌رسد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha