پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۹۵۹۲
۰۹:۲۵
۱۳۸۹/۰۷/۱۱

تماس تلفنی آیت‌الله جنتی با احمدی‌نژاد

۰۹:۲۵
۱۳۸۹/۰۷/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: آیت‌الله جنتی پیشنهادات احمدی‌‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل را هم هوشمندانه دانسته و گفته که تاثیرات سخنرانی وی در میان افکار عمومی دنیا مثبت و روشنگر بوده است. 

دبیر شورای نگهبان مواضع احمدی‌نژاد در نیویورک را "منطقی" و "کارشناسانه" دانست و از او قدردانی ویژه کرد.

به گزارش شبکه ایران، یک منبع آگاه از تماس تلفنی آیت‌الله جنتی، دبیر شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران، با محمود احمدی‌نژاد و تقدیر ویژه وی از سخنرانی وی در مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

به گفته این منبع، آیت الله جنتی مواضع احمدی‌نژاد  در نیویورک را "انقلابی" و برخواسته از آرمان‌ها و اندیشه‌های امام راحل عنوان کرده است.

دبیر شورای نگهبان همچنین گفته است: روشنگری دکتر احمدی‌نژاد از جمله درباره حادثه 11 سپتامبر کاخ سفید را از جایگاه مدعی بر کرسی پاسخ‌گویی نشانده و اکنون این مقامات آمریکایی هستند که باید درباره جنایاتی که به بهانه این حادثه مرتکب شده‌اند، توضیح دهند.

بنابر این گزارش، آیت الله جنتی پیشنهادات احمدی‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل را هم هوشمندانه دانسته و گفته که تاثیرات سخنرانی وی در میان افکار عمومی دنیا مثبت و روشنگر بوده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha