پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۴:۱۱
کد خبر:۱۱۱۰۹۲
۰۸:۰۳
۱۳۸۹/۰۷/۲۸
با نقد عملکرد احمدی‌نژاد؛

‌آغاز فعالیت‌های انتخاباتی قالیباف

۰۸:۰۳
۱۳۸۹/۰۷/۲۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: شنیده‌های موثق از شهرداری تهران حاکی است که قالیباف از چندی قبل رایزنی برای حضور فعال در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری را آغاز کرده و در این ارتباط با برخی روحانیون صاحب نفوذ و برخی همکاران سابق خود در یک مجموعه نظامی - سیاسی هم مذاکراتی داشته است.

روزنامه رسالت نوشت: شهردار تهران در این دیدارها از طرف‌های مورد مشورت خواسته انتظارات و دیدگاه‌های خود را درباره ویژگی‌های رئیس‌جمهور بعدی بیان کنند. 

قالیباف در این دیدارها ضمن نقد عملکرد دولت نهم و دهم به تشریح برخی اقدامات صورت گرفته در شهرداری تهران طی 5 ساله گذشته پرداخته است.

شهردار تهران همچنین گفت‌و گو و رایزنی با برخی چهره‌های تاثیرگذار تشکل‌های اصول‌گرا را در دستور کار دارد و با برخی چهره‌های موثر این جریان که منتقد سیاست‌های دولت احمدی‌نژاد هستند مباحثی را مطرح کرده است. کلید زدن مباحث انتخاباتی از سوی شهردار تهران در شرایطی آغاز شده که حدود 30 ماه به پایان دوره فعلی ریاست‌جمهوری باقیمانده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
با سلام بهترين گزينه است ،دوست دارم ايشان را ازنزديك ببينم ،چگونه نمي دانم
پاسخ
ناشناس
Australia
۱۶:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
بهتره که آقای قالیباف کنار بکشه قبل از این که ... !!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
زنده باد محمود احمدي نژاد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
به گندم ری نرسیدند

به ریاست ام القرای اسلام هم نمی رسند
پاسخ