پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۱۱۱۵۹۸
۱۳:۱۶
۱۳۸۹/۰۸/۰۳

تندر و زانتیا ارزان، ریو گران شد!

۱۳:۱۶
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: بازار خودرو در یک ماهه اخیر تقریبا از ثبات نسبی برخوردار بوده و تندر و زانتیا کاهش و ریو افزایش قیمت داشته است. 

به گزارش افکارنیوز، از بازار خودرو در یکه ماهه اخیر ،خودروهایی مانند پراید با قیمت ۷میلیون و ۷۵۰ هزار تومان،پژو ۴۰۵ معمولی با قیمت ۱۳میلیون و۱۰۰هزار تومان، پارس دو گانه سوز با قیمت ۱۸ میلیون و یکصدهزار تومان ،ماکسیما با قیمت ۳۹ میلیون و۹۲۵هزار تومان و سمند معمولی با قیمت ۱۳میلیون و۵۰۰هزار تومان دارای ثبات بوده‌اند.

هم چنین خودرو های پژو۲۰۶ SD با قیمت ۱۹ میلیون و۵۰۰ هزار تومان و سمند LX دو گانه سوز با ۱۶ میلیون و ۱۰۰هزار تومان هیچ تغییر قیمتی را نداشته‌اند تنها در این میان زانتیا با ۲۰۰ هزار تومان کاهش قیمت ۲۹میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با ۵۰هزار تومان کاهش ۱۴ میلیون تومان معامله شد.

از طرفی روند نزولی قیمت تندر همچنان ادامه دارد به نحوی که تندر ۹۰ E۱ از ۱۴ میلیون ۲۰۰ هزار تومان به ۱۳میلیون و۸۰۰ هزار تومان رسیده است و در صورتی که تندر۹۰E۲ تنها ۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته است و ۱۵ میلیون ۸۵۰ هزار تومان به فروش رفته است.
در این میان تنها خودرویی که با افزایش قیمت روبه‌رو شده ریو دنده معمولی بوده که با ۱۰۰ هزار تومان افزایش ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خودرو بازار
ارسال پیام
captcha