پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۱۱۹۲۵
۱۰:۲۱
۱۳۸۹/۰۸/۰۶

نماینده مجلس: فتنه اقتصادی در راه است!

۱۰:۲۱
۱۳۸۹/۰۸/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: لازم است در این زمینه مسئولان هوشیار بوده و به دور از سهل‌انگاری وظیفه دارند که با قدرت در مقابل فتنه‌گران اقتصادی قدعلم کرده و به شدت با این زالو‌صفتان اقتصادی برخورد کنند. 

نماینده کهگیلویه‌ و بهمئی در مجلس شورای اسلامی گغت: مدیران اقتصادی مواظب باشند که فتنه‌گران برای عقیم ماندن طرح هدفمندسازی یارانه‌ها دست به کار شده‌اند.

حجت‌الاسلام سیدعلی‌محمد بزرگواری در یاسوج اظهار داشت: فتنه‌گران اقتصادی که رد پای فتنه اخیر را دنبال می‌کنند، قصد دارند با اخلال در اقتصاد و ایجاد آشفته بازار طرح مهم هدفمندسازی یارانه‌ها را ناکام کرده و به اهداف شوم خود دست یابند.

وی گفت: لازم است در این زمینه مسئولان هوشیار بوده و به دور از سهل‌انگاری وظیفه دارند که با قدرت در مقابل فتنه‌گران اقتصادی قدعلم کرده و به شدت با این زالو صفتان اقتصادی برخورد کنند.

نماینده مردم کهگیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی طرح هدفمندسازی یارانه‌ها را در فرهنگ‌سازی مصرف و توسعه و پیشرفت ایران اسلامی مهم‌ ارزیابی کرد و ابراز داشت: رهبری، مردم، دولت، مجلس و همه کسانی که به این آب و خاک و آینده آن اندیشیده از این طرح بزرگ حمایت کرده و با اجرای دقیق آن در آینده نه ‌چندان دور شکوفایی اقتصادی حاصل می‌شود.

وی گفت: این طرح مخصوص اقشارکم درآمد بوده و کمک به کسانی است که کمتر دارند و کمتر مصرف می کنند.

بزرگواری اظهار داشت: طرح مذکور در یک حالت کلی به ضرر کسانی خواهد بود که همواره بیشتر داشته و بیشتر مصرف می کنند.

نماینده مردم کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی به شهرستان شدن دو بخش باشت و چرام اشاره کرد و گفت: هر سه نماینده در جلسه‌ای که با وزیر کشور برگزار شد از آمادگی مردم، مسئولان و نمایندگان این دو بخش برای شهرستان شدن سخن گفته و اعلام کردیم مردم دو شهرستان باشت و چرام و بخش‌های سرآسیاب ممبی و سوق و بوستان منتظر افتتاح فرمانداری‌ها و بخشداری‌های خود هستند.

وی با درخواست از مسئولان استانی برای برگزارکردن برنامه‌ای در خور و شایسته در این زمینه اظهار داشت: انتظار این است که تمامی دستگا‌ه‌ها و شوراها و شهرداری‌ها آمادگی لازم را داشته باشند تا اینکه بتوانیم به خوبی عنایت بزرگ نظام به این مناطق را پاس بداریم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha