پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۱۲۱۶۴
۰۸:۱۰
۱۳۸۹/۰۸/۰۹
موضع اتاق ایران در برابر تخریب‏ها؛

نهاوندیان: به جای تقابل، تعامل می‏کنیم

پیشنهاد می‏کنیم هدفمند سازی، مرحله‏ای صورت گیرد
۰۸:۱۰
۱۳۸۹/۰۸/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمد نهاوندیان، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در نشست فصلی روسای اتاق های سراسر کشور در اردبیل نقش اتاق در شرایط جدید اقتصادی فعلی کشور، را حساس خواند و وظیفه آنان را تعامل با دیگران دانست.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، تقابل را به هیچ‌وجه به نفع اتاق ندانست و راه‌حل مشکلات را در تعامل خواند و گفت: گاهی جملاتی ابراز می‌شود که نامهربانانه است و گاهی قدرشناسی از این تعامل صورت نمی‌گیرد که توصیه می‌کنم در این شرایط آن‌چه لازمه متانت است، از ما سر بزند؛ اگر کسی حرفی به ما زد، ما ملزم به جواب دادن نیستیم.

دکتر نهاوندیان شأن اتاق را شأن مقابله به مثل ندانست و گفت: شأن اتاق جواب دادن هر لفظی با لفظ مشابه نیست و ما در مقابل باید فضای استدلال، منطق و متانت را حفظ کنیم.

وی از نهایت درجه همکاری اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور با اجرای قانون هدفمندکردن‌ یارانه‌ها خبر داد و افزود: اگر پیشنهادی برای بهتر به نتیجه رسیدن آن داریم، باید ارائه کنیم. ايشان سپس پيشنهاد كرد كه هدفمندکردن‌یارانه‌ها به صورت مرحله اي صورت گيرد؛ ابتدا در مصرف خانگی اجرا شود و بخش مربوط به تولید در مرحله بعد صورت گيرد.

رئیس اتاق ایران تحقق هدفمندکردن‌ یارانه‌ها را آرزوی دیرینه کارشناسان اقتصادی عنوان کرد و افزود: اجرای آن باید با شیب مناسب صورت گیرد. به گفته وي، در ایران برخلاف همه دنیا قیمت حامل‌های انرژی برای مصارف خانگی بیشتر از صنعتی بوده که باید از این فرصت برای معکوس کردن آن استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha