پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۱۳۵۷
۱۵:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۱۱

عارضه یارستیزی در دولت احمدی نژاد

۱۵:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، وي با تاكيد بر اين‌كه ريزش برخي وزرا را نبايد به منزله‌ي شكاف و يا اختلاف جديدي در روابط دولت و مجلس دانست، اظهار داشت: همچون دولت های گذشته دولت دكتر احمدي‌نژاد نیزدچار عارضه‌ي "يارستيزي" شد. كما اين‌كه برخي رياست‌طلبان يارگريز مطالبي را در بيان مخالفت خود مورد استناد قرار دادند كه تا ديروز نسبت به آن نگاه منتقدانه داشتند و برخي نيز كه بي‌دعوت، خود را وزير مي‌دانستند، پس از ارائه‌ي ليست نهايي كابينه، 180 درجه تغيير موضع يافتند و منتقد شدند.

به گفته‌ي محبی نیا تمامي دولت‌ها پس از انقلاب دچار عارضه‌ي "يارستيزي" شده‌اند كه وجه مشترك تمامي آنها نيز آغاز اين عارضه از نزديك‌ترين ياران بوده است. البته در مورد دولت احمدي‌نژاد، بيش از پيش و زودتر از ديگر دولت‌ها، اين عارضه در نقدها و مخالفت‌هاي اعلام شده از كابينه، نمود يافت و شدت گرفت.

نماينده‌ي مردم مياندوآب در خانه‌ي ملت، در ريشه‌يابي اين عارضه به عدم مبناي همبستگي و كشش تشكيلاتي بر مبناي تحزب و لايه‌هاي سياسي اشاره كرد و گفت: مادامي كه مبناي همبستگي‌ها، حالات توده‌اي باشد، با چنين مسائلي مواجه خواهيم بود. چرا كه اين قاعده‌اي، استثناناپذير است.


اين عضو هيات رييسه‌ي مجلس در واكنش به برخي تحليل‌هاي رسانه‌اي مبني بر ايجاد شكاف ميان طيف اكثريت مجلس، افزود: با وجود نيروهايي چون آقاي باهنر كه فردي تشكيلاتي، آگاه و زيرك است و هم‌چنين با وجود كساني چون آقاي توكلي، بعيد مي‌دانم كه شاهد انشقاق و انشعاب در ميان نمايندگان اصولگراي مجلس باشيم. البته ممكن است كش و قوس‌هاي تشكيلاتي به وجود آيد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha