پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۴۰
کد خبر:۱۱۳۹۷۵
۱۲:۱۶
۱۳۸۹/۰۸/۲۷

زکام‌های متعدد، عامل ابتلا به ام‌‌اس

۱۲:۱۶
۱۳۸۹/۰۸/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: دکتر کاظم فتحی متخصص اعصاب گفت: زکام‌های متعدد که بیشتر بر اثر آلودگی هوا اتفاق می‌افتد عامل مهم شیوع ابتلا به ام‌اس در ایران است. 

این متخصص اعصاب افزود: هنوز علت اصلی بروز بیماری ام‏اس مشخص نیست اما برخی دانشمندان معتقدند که بر اثر یک‎سری ویروس‌های کم‏رشد که اکثر آنها از خانواده ویروس‌های سرماخوردگی و زکام هستند، ایجاد می‌شود. 

وی افزود: باید مواظب باشیم که مردم به ویژه جوانان در هوای آلوده نباشند تا دچار زکام‌های متعدد نشوند. متأسفانه این در حالی است که آلودگی هوا در کشورمان ایران زیاد است و این می‌تواند از علت‌های بزرگ ایجاد ام‏اس باشد. 

فتحی تصریح کرد: در آمریکا هرساله همه مردم باید یک بار واکسن آنفلوآنزا را برای جلوگیری از بیماری ام‏اس ‌بزنند که در اینجا این‎طور نیست اما بیماری آنفلوآنزا هم یک نوع نیست و انواع مختلفی از آن می‌تواند ام‏اس را ایجاد کند. 

وی با بیان این‌که داروی معینی که 100 درصد ام‏اس را معالجه کند در بازار موجود نیست، اضافه کرد: آخرین دارویی که در بازار برای ام‏اس وجود دارد کپکسان است که کمک کمی می‌کند البته برخی هم عصاره هسته انگور را کمک‏کننده می‌دانند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
زکام ام‌اس بیماری
ارسال پیام
captcha