پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 05 June 2026
کد خبر:۱۱۴۲۸۷
۲۲:۵۱
۱۳۸۹/۰۸/۳۰
رئیس اداره سلامت خانواده و جوانان وزارت بهداشت خبر داد:

اضافه شدن آزمایش ایدز به آزمایش‌های پیش از ازدواج

۲۲:۵۱
۱۳۸۹/۰۸/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئیس اداره سلامت خانواده و جوانان وزارت بهداشت گفت: از سال آینده آزمایش‌های ایدز و اعتیاد به مواد محرک به آزمایش‌های پیش از ازدواج افزوده می‌شود. 

مطلق افزود: کلاس آموزشی سلامت باروری به زوجین نیز از سال آینده از نیم ساعت به 2 ساعت می‌رسد. ضمن اینکه کتابی نیز در این‌باره تدوین شده که در اختیار همه زوج‌ها قرار می‌گیرد.

وی همچنین به تدوین سند کشوری بر اساس سند بین‌المللی سلامت جوانان اشاره کرد و گفت: اجرای جنبه‌های جسمی این سند به وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه، بخشی از جنبه‌های آموزشی آن به وزارت آموزش و پرورش و جنبه‌های اجتماعی‌، روحی و معنوی آن نیز به بخش‌ها و نهادها‌ی دیگر واگذار شده است.

به گفته رئیس اداره سلامت خانواده جمعیت و جوانان وزارت بهداشت در حال حاضر بیش از 18 میلیون نفر از جمعیت کشور را افراد ده تا 19 ساله تشکیل می‌دهند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ازدواج آزمایش ایدز
ارسال پیام
captcha