درگیری مسلحانه در شهرک فرهنگیان
به گزارش آفتاب نیوز، 
ساعت 30 دقيقه بامداد روز گذشته در پي شليک چند گلوله در شهرک فرهنگيان در بلوار آيت الله کاشاني ، موضوع به مرکز فوريت هاي پليسي 110 اطلاع داده شد و با عزيمت ماموران به محل ، آنها با پيکر نيمه جان 2 نفر روبه رو شدند که در طبقه چهارم يک ساختمان در خيابان بارنگ هفتم افتاده بودند.با بررسي موضوع ، ماموران علاوه بر 2 مجروح ، جسد بي جان مردي به نام شاهرخ - ر را نيز کشف کردند که مشخص مي کرد وي با ضربات چاقو به قتل رسيده است.
با گزارش موضوع درگيري و کشف جسد به بازپرس ويژه قتل دادسراي جنايي تهران ، دستور انتقال 2 جوان مجروح به بيمارستان صادر و با عزيمت به محل ، تحقيق در اين زمينه آغاز شد.
با حضور بازپرس جنايي و ماموران کلانتري 140 در محل حادثه ، يک قبضه سلاح کلاشينکف به همراه 4 پوکه و 2 مرمي گلوله کشف و مشخص شد مهاجمان که 2 نفر بوده اند ، با استفاده از يک دستگاه خودروي سمند که روي آن پلاکهاي متعلق به يک دستگاه خودروي پيکان نصب شده بود ، پس از درگيري از محل متواري شده اند.
با بررسي در خصوص اين حادثه و دستور انتقال جسد شاهرخ به پزشکي قانوني ، دستور بازداشت 2 جوان مجروح و همچنين زن جواني که در اين خانه سکونت داشت ، صادر شد.بازپرس هنرمند درباره اين حادثه به خبرنگار ما گفت : تحقيقات اوليه در محل حادثه نشان مي داد که احتمالا موضوع اين درگيري در ارتباط با قاچاق مواد مخدر است بنابراين دستور بازرسي از خانه صادر شد و ماموران در جستجوي خود از درون يک کارتن مقوايي که در قسمت خرپشته ساختمان جاسازي شده بود ، مقاديري مواد مخدر از نوع کريستال (شيشه) را کشف و ضبط کردند.او افزود: 2 مجروح اين حادثه بختيار - الف و محسن - الف نام دارند که احتمالا با هم برادر هستند.وي ادامه داد: پس از بهبود هر 2 مجروح و تحقيق از آنها ، هويت عاملان تيراندازي منجر به قتل ، شناسايي و علت درگيري فاش خواهد شد. بازپرس شعبه چهارم تصريح کرد: همسر مقتول که در محل حادثه حضور داشت ، دستگير شده است و در چند روز آينده ابعاد اين حادثه پس از تحقيقات تکميلي اعلام خواهد شد.