پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۰:۴۰
کد خبر:۱۱۴۸۰۶
۰۱:۰۶
۱۳۸۹/۰۹/۰۶

وقتی یک کودک امام جماعت می‌شود / عکس

۰۱:۰۶
۱۳۸۹/۰۹/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: در اقدامی بی‌سابقه و برای اولین یک کودک 7 ساله اردنی به عنوان امام جماعت یک مسجد در اردن تعیین شد.

به گزارش شیعه‌آنلاین، گفتنی است این کودک 7 ساله "عاصم بنی خالد" نام دارد و چندین جزء از قرآن کریم را حفظ است.

تعیین این کودک به عنوان یک امام جماعت اعتراض شدید بسیاری از شیوخ و چهره‌های اسلام‌گرا در اردن را برانگیخته و این اقدام را بدعت دانسته‌اند.

قابل ذکر است چندی پیش نیز در خبری نسبتا مشابه خانم "راحیل رضا" نویسنده کانادایی پاکستانی تبار 60 ساله، به عنوان پست امام جماعت نماز جمعه «مرکز فرهنگی اسلامی» شهر آکسفورد در انگلیس را برعهده گرفت.

خانم "راحیل رضا" همچنین علاوه بر امامت نماز جمعه، سخنرانی دو خطبه جمعه را ایراد کرد. این نماز جمعه به امامت یک زن در حالی برگزار گردید که چند روز پس از آن یک کنفرانس بین‌المللی تحت عنوان «اسلام، راهی به‌جلو» در دانشگاه آکسفورد برگزار شد. امام جماعت این خانم در این نماز جمعه، مقدمه و پیش زمینه ای برای آماده کردن مسلمانان برای آن کنفرانس به شمار می‌رفت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha