پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۱۵۱۹۶
۲۲:۱۳
۱۳۸۹/۰۹/۰۹

9 کشته و زخمی در سانحه رانندگی در سراب

۲۲:۱۳
۱۳۸۹/۰۹/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مسئول روابط عمومی مرکز فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: بر اثر سانحه رانندگی در این استان 5 نفر کشته و 4 نفر دیگر مصدوم شدند. 

حبیب حسین قلی‌زاده ضمن اعلام این مطلب افزود: این سانحه در مسیر 7 کیلومتری دوز دوزان به سمت سراب رخ داد که در پی آن سه دستگاه خودروی سمند، پیکان و پراید به شدت با یکدیگر برخورد کردند که بر اثر این سانحه 5 سرنشین خودروها که 2 نفر از آنها زن بودند در محل حادثه جان باختند و چهار سرنشین دیگر شامل 2 زن مصدوم شدند. 

وی خاطر نشان کرد: اجساد و مصدومان توسط 6 دستگاه آمبولانس‌های به بیمارستان امام(ره) در سراب و از آنجا به بیمارستان امام رضا (ع) در تبریز منتقل شدند. 

حسین قلی زاده در پایان افزود: وضعیت مصدومان رضایت بخش است. 

تصادف مرگبار 3 تریلر در محور هفتگل ـ اهواز 

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی خوزستان نیز گفت: بر اثر برخورد 3 تریلر با یکدیگر در محور هفتگل‌ ـ اهواز 2 نفر کشته و 2 نفر زخمی شدند. 

اسدالله موسوی با بیان این مطلب اظهار کرد: این سانحه رانندگی ساعت 21 و 25 دقیقه شب گذشته، هشتم آذرماه رخ داد. 

وی افزود: در پی این حادثه، ماموران اورژانس مرکز هفتگل به محل موردنظر اعزام شدند اما پیش از رسیدن آمبولانس به محل حادثه، 2 نفر از 4 مجروح این سانحه به دلیل شدت صدمات، فوت کردند. 

موسوی تصریح‌کرد: مصدومان این حادثه رانندگی توسط ماموران اورژانس مرکز هفتگل به بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز انتقال داده شدند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha