کد خبر: ۱۱۵۶۴
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۸۴ - ۰۹:۳۷

انتقاد قاروق قدومی از سیاست های اسرائیل

آفتاب‌‌نیوز :
قدومي افزود: رابطه ميان سوريه و فلسطين قويتر از آن است كه به گشايش سفارت به سبك رايج محدود شود.

وي كه رياست جنبش فتح را بر عهده دارد، اظهار داشت: "نمايندگي سازمان ساف در دمشق نقش سفارت فلسطين را ايفا مي‌كند و لذا نيازي به گشايش سفارتخانه وجود ندارد.

"عطا خيري" كاردار فلسطين در اردن پيشتر گفته بود: دولت‌هاي سوريه و لبنان با گشايش سفارتخانه‌هاي فلسطين در دمشق وبيروت موافقت كرده اند.

به‌گفته خيري، موضوع گشايش سفارتخانه‌هاي فلسطين درسوريه و لبنان در سفر "محمود عباس" رييس دولت خودگردان فلسطين و ديدار با مقامهاي سياسي اين دو كشور مطرح شده بود.

قدومي خطاب به كساني كه خواهان گشايش سفارتخانه فلسطين در دمشق هستند، گفت: "اين افراد از روابط و پيوندهاي ديرينه ميان فلسطينيان با سوريه خبر ندارند".

اين مقام فلسطيني كه هنوز در تونس اقامت دارد، خاطر نشان كرد: زماني كه كشور مستقل فلسطين برپا شود ، سوريه در گشايش سفارت براي فلسطين از پيشتازان خواهد بود.

رييس دايره سياسي ساف همچنين از اظهارات سردمداران اسرائيل از جمله "آريل شارون" و "سليوان شالوم" نخست وزير و وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي مبني بر ادامه سياستهاي شهرك‌سازي در كرانه باختري رود اردن انتقاد و تاكيد كرد: "همانگونه كه ضربه‌هاي كمرشكن رزمندگان مقاومت، اشغالگران را وادار كرد تا از نوار غزه فرار كنند، ادامه عمليات آنان موجب خواهد شد كه صهيونيستها كرانه باختري را هم ترك كنند.

وي افزود: مقاومت بايد تداوم داشته باشد و سلاح رزمندگان هرگز بر زمين گذاشته نخواهد شد، اما كساني كه خلاف اين گفتار را بر زبان مي‌رانند، از خواسته ملت فلسطين در آزادسازي سرزمينشان بي‌خبر هستند.

فاروق قدومي تاكيد كرد: سياست‌هاي شهرك‌سازي اسرائيل در هر جاي فلسطين كه باشد، مردود است. صهيونيستها كرانه باختري رود اردن را در سال ‪۱۹۶۷‬ اشغال كردند و بايد آن را تخليه كنند. 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین