کد خبر: ۱۱۵۷۹
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۰:۱۱

احتمال حضور معیری درتیم مذاکره هسته ای

آفتاب‌‌نیوز : معيري 50 ساله، از هنگام آغاز جنگ تحميلي عراق عليه ايران، كار خود را در كسوت ديپلماتيك آغاز كرده كه تا امروز ادامه دارد و اين سابقه، وي را به يكي از با تجربه‌‏‏ترين ديپلمات‏هاي ایران تبديل كرده است. 

اين منبع تصريح كرد: البته به‌‏رغم ابراز ترديد معيري براي پذيرش اين مسؤوليت، تلاش‌‏ها براي جلب موافقت وي با پذيرش اين مسؤوليت همچنان ادامه دارد زيرا در صورت عدم موافقت قطعي وي، يافتن شخص جايگزين براي سپردن اين مسؤوليت، آسان نخواهد بود. 

وي با اشاره به اينكه معيري در طول دوران جنگ تحميلي فعال بوده و پس از آن در دوران سازندگي و اصلاحات به‏عنوان مشاور اكبر هاشمي‏رفسنجاني و سيدمحمد خاتمي فعاليت كرده است، تصريح كرد: معيري علاوه بر سوابق آكادميك در دانشكده روابط بين‏الملل و نيز در مقام عضويت هيأت امناي دانشگاه بين‎المللي امام خميني(س)، سوابق كار رسانه‏اي را نيز دارد و با چگونگي كار تبليغاتي نيز آشناست كه اين عامل، از عوامل مهم براي دعوت از وي براي پذيرش مسؤوليت تيم مذاكره‏كننده بوده است. 

گفتني است معيري، در حال حاضر مديرمسؤولي نشرياتي از جمله فصلنامه "مطالعات آسياي مركزي و قفقاز"، دوفصلنامه "مطالعات آفريقا"، دو فصلنامه "العلاقات‏الايرانيه‏الدوليه"، فصلنامه "آمودريا" به زبان روسي، فصلنامه "تاريخ روابط خارجي" و فصلنامه " THE IRANIAN JOURNAL OF INTRNATIONAL " به زبان انگليسي را بر عهده دارد. 

شايان ذكر است "عليرضا معيري" پيش از اين مناصبي چون كارداري سفارت ايران در فرانسه، معاونت سياسي نخست‏وزير، مشاور رئيس‏جمهوري در امور بين‏الملل، مشاور رئيس‏جمهوري در امور هماهنگي و مسؤول گروه مشاوران رئيس‏جمهور، سفارت جمهوري اسلامي ايران در فرانسه و معاونت آموزشي و پژوهشي وزارت امور خارجه را بر عهده داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین