پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۴
کد خبر:۱۱۶۴۸۹
۱۷:۰۴
۱۳۸۹/۰۹/۲۴

حضور آیت‌الله بیات زنجانی در بیت آیت‌الله صانعی

۱۷:۰۴
۱۳۸۹/۰۹/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در حالی با حضور انبوه مردم در دفتر آیت‌الله یوسف‌صانعی برگزار شد، که آیت‌الله بیات زنجانی نیز در این مراسم حضور یافت. 

مراسم عزاداری امام حسین(ع) و شهدای کربلاء، همه ساله در ایام محرم الحرام در دفتر آیت‌الله‌صانعی یکی از مراجع تقلید شیعه در قم برگزار می‌شود، اما صبح امروز در مراسم عزاداری تاسوعای حسینی، علاوه‌بر حضور انبوه علاقه مندان، آیت‌الله بیات زنجانی نیز در این مراسم حضور یافت. 

در این مراسم پس از ایراد سخنرانی توسط یکی از اساتید حوزوی، عزاداران با مداحی مداحان اهل بیت(ع) به سینه‌زنی و عزاداری پرداختند. 

در میان عزاداری و سینه‌زنی عزاداران، آیت‌الله یوسف صانعی از جوانان حاضر در جلسه خواست که علاوه‌بر مطالعه عمیق تاریخ کربلاء و بررسی ابعاد مختلف قیام امام حسین(ع)، بدن‌های خود را با سینه‌زنی برای شهدای کربلا و قمر بنی‌هاشم(ع)، بیمه کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
کار بر ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
آفرین به کسانی که طبق پرو تکل های ستاد کرونا پیروی کردن.
هم به حفظ جان خودشان بود هم مدیون دیگران نشدن!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
خداوند نگهدار مردان بزرگ و حقیقت گو باشد. امین
پاسخ