پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۱۶۸۱
۱۶:۵۱
۱۳۸۴/۰۶/۱۳

ابومازن و آروزی کشور فلسطین

۱۶:۵۱
۱۳۸۴/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، ابومازن در مصاحبه با آسوشیتدپرس در این خصوص گفت: ما به آینده فلسطین بسیار امیدواریم، به امید خدا دولت مستقل فلسیطین تا سال آینده میلادی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. آنچه که در حال حاضر از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، تشکیل دولت فلسطین است. 

ابومازن در این مصاحبه همچنین از جنبش فتح در خواست کرد تا ظرف سه هفته آینده، نیروهای نظامی را تحت کنترل خود در آورد. 

ابومازن در این مصاحبه چنین تاکید کرد که مقامات عالی ایالات متحده به وی اطمینان داده اند که مذاکره با مقامات اسرائیلی پس از خروج کامل سربازان رژیم صیهونیستی از نوار غزه ادامه خواهد یافت. اسراییل تاکنون تخلیه بیش از 12 شهرک یهودی نشین با جمعیتی بالغ بر نه هزار یهودی را به پایان رسانده است. 

سخنگوی سفیر ایالات متحده همچنین اعلام کرد که از نظر واشنگتن عقب نشینی اسراییل از خاک غزه به معنای احتمال بازگشت به نقشه راه است. 

عباس در این مصاحبه اعلام کرد که به رونق اقتصادی فلسطین پس از خروج کامل اسراییل از نوار غزه کاملا امیدوار است. وی در این خصوص به خبرنگار آسوشیتدپرس گفت: سرمانه داران فلسطینی پس از خروج اسراییل از نوار غزه راهی این منطقه شدند. در صورتی که بتوانیم در این مرحله به پیروزی برسیم، موفقیت چشم گیری را از آن خود خواهیم کرد. این موفقیت بی شک بیرون کشیدن فلسطینیان از فقر و بدبختی است.
 
اسراییل پیش از این شرط خود را برای بازگشت به میز مذاکره برخورد جدی ابومازن با گروه اسلامی حساس عنوان کرده بود.
ابومازن در این خصوص می گوید: ما مذاکره با مقامات حماسی را آغاز کرده ایم. تشکیلات خود گردان هرگز قصد مواجهه خشونت آمیز با حماس را نداشته است. دولت خواهان حل مشکلات از طریق دیپلماتیک و مذاکره است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فلسطین اسرائیل
ارسال پیام
captcha