پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۶:۱۴
کد خبر:۱۱۷۵۵۶
۱۳:۴۸
۱۳۸۹/۱۰/۰۶

خدای کشتار، نوشته یاسمینا رضا در کافه تلخ نمایشنامه‌خوانی می‌شود

۱۳:۴۸
۱۳۸۹/۱۰/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب- سرویس فرهنگ و ادب: یاسمینا رضا رمان‌نویس، نمایشنامه نویس، بازیگر و فیلم‌نامه‌نویس ایرانی - فرانسوی تباری است که بیش از همه به دلیل نمایشنامه‌هایش شهرت پیدا کرده است. 

به گزارش آفتاب، از رضا تاکنون آثاری چون: "خدای کشتار"، "حرمان"، "سورتمه آرتور شوپنهاور"، "اندوهی ژرف"، "هنر"، "بازیگاه تو، گرداب من" و "زندگی ضربدر 3" به فارسی ترجمه و در ایران منتشر شده‌اند. 

خدای کشتار نیز همچون بیشتر آثار رضا درام پارادوکسیکالی است که به مسائل اجتماعی با دید طنز و در عین حال تلخ می‌پردازد.
 
در خدای کشتار والدین دو کودک دور هم جمع می‌شوند که دعوای بچه‌های‌شان را حل و فصل کنند و این گرد‌هم‌آیی خود به جنگی ما بین والدین می‌انجامد.
 
این نمایشنامه خوانی به کارگردانی "افسانه شفیعی" و با همکاری گروه "مدوسا" اجرا می‌شود. 

گروه مدوسا که پیش از این نمایش زندگی ضربدر 3 را از همین نویسنده به روی صحنه برده است خدای کشتار را در روز جمعه 10 دی ماه ساعت 7 بعدازظهر در کافه تلخ نمایشنامه خوانی می‌کند. 

علاقمندان می‌توانند به آدرس: چهارراه کالج، خیابان حافظ شمالی، بالاتر از هتل پرشیا، نبش کوچه حیات، کافه تلخ مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha