کد خبر: ۱۱۷۶۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۵

نماینده مجلس از وزیر به خدا شكایت كرد!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وقوع 2 فقره تصادف منجر به فوت طی 4 روز در محور آبادان - ماهشهر موجب شد سید حسین دهدشتی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی كه از پیگیری مسئولان در جهت تكمیل طرح تعریض این جاده نا امید شده به خدا پناه ببرد.

وی در یادداشتی كه به همین منظور منتشر نموده گفته است:

انا لله و انا‌الیه راجعون

متأسفانه اطلاع یافتیم دیروز - در حالی كه هنوز همایش های هفته راه و ترابری در حال انجام است - جاده مرگ (محور آبادان - ماهشهر) باز هم از میان همشهریان قربانی گرفت. دیروز هم 6 نفر از هموطنانمان در خون خود غلتیدند.

در 4 روز گذشته 9 نفر در این جاده كشته و مجروح شدند و من به عنوان نماینده این مردم نمی‌دانم شكایت به كجا ببریم!

تذكرات مكرر بنده به وزیر و جلسات متعدد با ایشان و سایر مسئولان به جایی نرسیده و هنوز طرح تعریض این جاده كه از سال 85 آغاز شده به انجام نرسیده و همواره از میان فرزندان این مرز و بوم كشته و مجروح می‌گیرد.

بیش از 1400 كشته و مجروح كافی نیست؟ به چه زبانی بگویم كه تكانی بخورید؟ آقایان! 1400 نفر به اندازه كشته های 8 سانحه سقوط هواپیمای توپولوف است! یعنی معلول شدن هزاران نان آور خانواده، یعنی یتیم شدن هزاران كودك مثل كودكی كه دیروز پدر خود را از دست داد، بی‌مادر شدن هزاران خانواده‌‌ای مثل خانواده‌ای كه دیروز مادر خود را از دست داد.

مستاصل از توجه مسئولان به خدا پناه می‌بریم، كه گویا فریادرسی جز خدا نداریم.

سید حسین دهدشتی نماینده مردم آبادان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین