پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۱۱۸۳۱۰
۱۸:۲۶
۱۳۸۹/۱۰/۱۵

افزایش قیمت‌ها برای مردم ملموس است

۱۸:۲۶
۱۳۸۹/۱۰/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: فتح‌اله حسینی نماینده پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه هدفمندسازی یارانه‌ها اقدام وتحول بزرگی در تاریخ کشور است، گفت: اگر مردم و مسئولان با تعامل وهمکاری با همدیگر دقت کنند که این طرح به بهترین شکل اجرا شود، کمترین آسیب را به دنبال خواهد داشت. 

حسینی ضمن تشکراز همراهی مردم  دولت و مجلس با یکدیگر در اجرای این طرح عظیم، افزود: در رایزنی‌ها وجلسات متعددی که با مسئولان و دست‌اندرکاران اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها داشته‌ایم، دغدغه های مردم را در میان گذاشتیم تا مشکلی برای مردم در این خصوص به‌وجود نیاید. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر آنچه برای مردم ملموس است افزایش قیمت‌هاست، اما در کنار آن اثرات مثبتی چون رشد و توسعه وخودکفایی کشور و عدم وابستگی به دیگر کشورها علی‌الخصوص کشورهای غربی را باید مد نظر داشت. 

حسینی با اشاره به تبلیغات سوء‌دشمنان بخصوص رسانه‌های غربی، گفت: این تبلیغات‌های منفی و مغرضانه یک امر طبیعی است زیرا آنان با کشور ما دشمنی دارند و از توفیقات کشورمان نگران هستند، از این رو به‌جوسازی وشایعه پراکنی می‌پردازند. 

وی افزود: هراندازه موفقیت کشور مان در عرصه‌های مختلف بیشتر باشد خشم وانزجار دشمنان هم بیشتر می‌شود. 

نماینده مردم پاوه یادآور شد: مردم قهرمان و با بصیرت ایران اسلامی با همکاری و همراهی خود در اجرای این طرح عظیم اقتصادی، توطئه‌های دشمنان را خنثی و امید و آرزوهای آنان را به یاس تبدیل کردند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha