پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۶
کد خبر:۱۱۸۵۹۷
۱۲:۳۵
۱۳۸۹/۱۰/۱۹

"پنجشنبه" مدارس ابتدایی تعطیل می‌شود

۱۲:۳۵
۱۳۸۹/۱۰/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعطیلی روز «پنجشنبه» مدارس ابتدایی در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار دارد و مراحل نهایی خود را طی می‌کند.
 
فاطمه قربان با اعلام خبر فوق افزود: تعطیلی روز پنجشنبه مدارس ابتدایی یکی از برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است، لذا در صورت تصویب این برنامه از سال آینده اجرایی می‌شود. 

وی گفت: پس از تصویب طرح تعطیلی مدارس ابتدایی در روز پنجشنبه، باید دستورالعمل اجرایی آن تهیه و تدوین شود تا از ساعت آموزشی دانش‌آموزان کاسته نشود.
 
به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، تهیه دستوالعمل اجرایی از آن جهت مهم است که ساعات درسی دانش‌آموزان برابر با محتوای ارائه شده در طول سال تحصیلی باشد، لذا باید برنامه‌های آن به دقت بررسی و تدوین شود تا خانواده‌ها نگران کاهش ساعات تحصیلی فرزندانشان نباشند. 

قربان خاطرنشان کرد: با تصویب تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس ابتدایی از سال آینده تمامی مدارس ابتدایی کشور در روز پنچشنبه تعطیل خواهند شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha