پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۱۱۸۶۵۶
۰۱:۲۱
۱۳۸۹/۱۰/۲۰

رئیس سازمان بسیج: جراحت «جنگ نرم» محرومیت از تحصیل است

۰۱:۲۱
۱۳۸۹/۱۰/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج «محرومیت از تحصیل و رفتن آبرو»‌ی معترضان به نتیجه انتخابات را از جمله مجازات‌های آنان عنوان کرد!

به گزارش وب‌سایت سازمان بسیج مستضعفین، نقدی در جمع رؤسای دانشگاه‌های شرکت کننده در راهیان نور گفته است: «در جنگ نرم، جراحتی که متوجه فرماندهان و افسران می‌شود شامل آبرو رفتن، توهین، استهزاء، منزوی شدن و محرومیت از ادامه تحصیل و تدریس است که باید آن‌را تحمل کرد.»

نقدی همچنین گفته است که «یک‌سری آدم‌های سیاه‌کار و دغل‌باز، محتویات پوچ ذهنی خود را به عنوان علم به مردم سایر ملل تحمیل می‌کنند.»
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نقدی انتخابات محروم
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
تحصیل طبق قانون همه کشورها حق بشر است ... . آزادی‌های سیاسی با یاوه‌گویی‌های ... از بین نمی‌رود. ... هم دراین کشور نتوانسته‌اند حقوق مردم را نادیده بگیرند.
پاسخ