پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۲:۳۵
کد خبر:۱۱۹۰۰۶
۱۸:۵۹
۱۳۸۹/۱۰/۲۳

جام ملت‌های آسیا؛ خداحافظی عربستان با جام

۱۸:۵۹
۱۳۸۹/۱۰/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: تیم ملی فوتبال عربستان با شكست مقابل اردن با جام ملت‌های آسیا خداحافظی كرد. 

در ادامه دور دوم مرحله گروهی این رقابت‌ها، امروز(پنجشنبه) از گروه دو، تیم‌های عربستان و اردن رو در روی هم به میدان رفتند که در پایان تیم اردن با تک‌گلِ باها در دقیقه 42، نایب‌قهرمان دوره قبل را شکست داد و ضمن کسب 3 امتیازِ حساسِ این دیدار، سبب حذف عربستان شد.

عربستانی‌ها كه به خود لقب پسران صحرا داده بودند، در بازی قبل نیز مقابل سوریه شكست خوردند و مربی خارجی خود را اخراج كردند، ولی با به‌كارگیری محمد‌الجوهری مربی هموطن خود هم ناكام ماندند و با 2 شكست و دو مربی حذف شدند.

در بازی دیگر این گروه، تیم 3 امتیازی سوریه به مصاف تیم یک امتیازی ژاپن می‌رود.
به این ترتیب در جدول رده‌بندی این گروه بدون احتساب دیداڕ درحال برگزاری، اردن با 4 امتیاز اول است، سوریه با 3 امتیاز در رده دوم قرار دارد و تیم‌های ژاپن با 1 و عربستان بدون امتیاز سوم و چهارم‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فوتبال جام ملت‌ آسیا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
محمد الجوهری دیگه کیه؟تا اونجایی که ما میدونیم اسم این بابا ناصر الجوهریه
پاسخ